lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/55/234549/webspace/httpdocs/matiota.nl/wp-content/themes/theme47939/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/55/234549/webspace/httpdocs/matiota.nl/wp-content/themes/theme47939/style.less Sodade festival 2de editie

Sodade festival 2de editie

Beleef Kaapverdië in hartje Rotterdam

Zaterdag 10 juni 2017 is de dag dat de Kaapverdische archipel een eiland meer telt, namelijk Rotterdam.
Na een zeer succesvolle eerste editie in 2016 waar nog lang over werd nagepraat, keert het Sodade festival terug in de Doelen.

sonia-sodade-2016 Foto gemaakt door Boyd Grund

Kom in relaxte festivalsetting kijken en luisteren naar nationale en internationale Kaapverdische artiesten en ervaar al het moois dat Kaapverdië te bieden heeft op muzikaal gebied.

Naast de muziek, maakt u kennis met de charme en cultuur van de eilanden door o.a. te proeven van de heerlijke lokale hapjes en drankjes die zullen worden geserveerd.
Gedurende het festival staat het begrip Sodade centraal, een mooi begrip dat zich moeilijk laat verwoorden, maar wel kan worden ervaren door te genieten van de muzikale verhalen die in verschillende concertzalen zingend en swingend ten gehore zal worden gebracht.

Het festival is geschikt voor jong en oud.

Programmering en aanvullende informatie volgt snel.

www.sodadefestival.nl

www.facebook.com/sodadefestival/

Uma saudação musical

No Comments Yet.

Leave a comment